de opleiders

Laat jouw talent in de praktijk tot bloei komen

Weijs werkend leren is een gezamenlijk initiatief van JvESCH, Van Wijlen, Van Berkel en Van Doorn. Allen op en top familiebedrijven die dagelijks in en aan de buitenruimte werken.
Binnen het mooie vakgebied van werken in de buitenruimte zien wij een groeiende behoefte aan goed geschoolde medewerkers. De lat wordt vanuit de opdrachtgevers steeds hoger gelegd en er is een tekort aan breed opgeleid personeel. Zo ontstond het idee voor de oprichting van een passende, gezamenlijke opleiding en is Weijs werkend leren ontstaan.

 

De initiatiefnemers vlnr: Jos van Esch, Erik van Doorn, Bart van Wijlen en Hein van Berkel

We dichten het kennis-gat tussen school en het bedrijfsleven

Onze ambitie

Wij hebben de ambitie om ons bedrijf op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier verder te laten groeien. Daarbij geloven wij in de kracht van jonge mensen. Wij zien hoe belangrijk jongeren zijn voor onze bedrijven. Met persoonlijke aandacht en betrokkenheid laten we jouw talenten tot bloei komen.

Bij de ontwikkeling van de Weijs opleiding hebben we vooral gekeken naar de behoefte in het werkveld. Want een goede vakman is de basis voor kwaliteit en veiligheid in een bedrijf. Wij bieden jou een opleiding die goed aansluit bij het veilig werken in de buitenruimte. Met meer praktische vaardigheden, relevante kennis én sociale vaardigheden ten opzichte van reguliere opleidingen. Wij zorgen ervoor dat jouw talenten buiten in de praktijk tot bloei komen. Want buiten ben je op je best!

Zit buiten bij jou ook van binnen?

Dan zijn wij dé plek om jouw carrière te beginnen.

Ik heb interesse

Brabantse familiebedrijven

Aannemersbedrijf Van Wijlen, JvESCH en Van Berkel Groep zijn gevestigd in Noord Brabant waarin zij hoofdzakelijk opereren. Van Doorn is gevestigd in Geldermalsen, met projectlocaties door heel Nederland. Een korte kennismaking:

JvESCH

Ons familiebedrijf is al ruim 50 jaar, met veel succes en trots, actief binnen de sector Groen, Bomen, Sport, Infra, Sloop, Sanering en Grond- en Reststoffen. Wij zijn een sociale partner, beschikken over ruim 120 intern en extern opgeleide vakmensen en over een uitgebreid en uiterst modern machinepark waardoor wij in staat zijn om op een duurzame en initiatiefrijke manier maatschappelijk te ondernemen. Wij verzorgen de buitenruimte integraal. Van ontwerp tot uitvoering en onderhoud.

Meer over ons: JvESCH.nl

Van Doorn

Van Doorn zet zich al bijna 60 jaar in om de buitenruimte voor iedereen duurzaam, mooi en veilig te houden. Wij vormen en onderhouden terreinen, wegen en groenvoorzieningen en passen nieuwe ontwikkelingen toe.

Binnen ons totaalpakket aan dienstverlening zoeken wij voor iedere vraag een pasklare oplossing: ontwerp en advies, uitvoering en inrichting, beheer en onderhoud, innovatie en verduurzaming. Of het nu gaat om een snelle oplossing voor de korte termijn of een duurzame oplossing voor de lange termijn. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Want samen vormen wij de buitenruimte van morgen!

Meer over ons: www.vandoornbuitenruimte.nl

Van Wijlen

Aannemersbedrijf Van Wijlen is al 80 jaar de specialist en betrokken partner in infra, milieu, sport en groen. Met roots in de cultuurtechniek, aanleg van wegen en infra plus een schat aan ervaring bent u altijd verzekerd van het beste resultaat. Wij voeren alle activiteiten uit in eigen beheer op het gebied van grondwerk, saneringen, bestratingen en cultuurtechniek. Onze werkwijze kenmerkt zich als gemotiveerd, duurzaam, betrouwbaar, sociaal en maatschappelijk betrokken.

Meer over ons: vanwijlen.eu

Van Berkel Landschap & Infra

Van Berkel Landschap & Infra is onderdeel van de Van Berkel Groep in Veghel. Een echt Brabants familiebedrijf dat is opgericht in 1955. Inmiddels hebben we een uitgebreid machinepark en ruim 100 betrokken en hardwerkende medewerkers. Wij zijn aanpakkers van nature, gespecialiseerd in de dienstverlening op het gebied van landschap, infrastructuur en agrarisch loonwerk. In opdracht van overheden, agrariërs, landschaps- en terreinbeheerders en bedrijven voeren we uiteenlopende projecten uit. Bijvoorbeeld projecten in en om waterlopen, natuurgebieden, akkers, parken, plantsoenen en bermen. We bieden een complete aanpak, van natuurtechnische ontgravingen en bodemverbetering tot maaiwerk.

Meer over ons: www.vanberkelgroep.nl