de opleiders

Laat jouw talent in de praktijk tot bloei komen

Weijs werkend leren is een gezamenlijk initiatief van JvESCH en Aannemersbedrijf Van Wijlen. Binnen het vakgebied van infra, sport en groen zagen zij de groeiende behoefte aan goed geschoolde medewerkers. Tegelijkertijd merkten zij dat het huidige onderwijs te weinig praktijkkennis verschaft. De lat wordt vanuit de opdrachtgevers steeds hoger gelegd en er is een tekort aan breed opgeleid personeel. Hieruit ontstond Weijs werkend leren, een ‘werken en leren’ opleiding.

De initiatiefnemers vlnr: Bart van Wijlen & Jos van Esch

We dichten het kennis-gat dichten tussen onderwijs en het bedrijfsleven

Onze ambitie

Wij hebben de ambitie om ons bedrijf op een duurzame en maatschappelijke verantwoorde manier verder te laten groeien. Daarbij geloven wij in de kracht van jonge mensen. Wij zien hoe belangrijk jongeren zijn voor onze bedrijven. Met persoonlijke aandacht en betrokkenheid laten we jouw talenten tot bloei komen.

Bij de ontwikkeling van de opleiding zochten we naar behoeftes in het werkveld. Weijs werkend leren zorgt ervoor dat jij kennis verwerft van een gedegen en breed niveau. Een goede vakman is nu eenmaal de basis voor kwaliteit in een bedrijf. Wij bieden jou een opleiding die goed aansluit bij werken in de buitenruimte. Met meer praktische vaardigheden, relevante kennis en sociale vaardigheden. Wij zorgen ervoor dat jouw talenten buiten in de praktijk tot bloei komen. Want buiten ben jij op je best!

Zit buiten bij jou ook van binnen?

Dan zijn wij dé plek om jouw carrière te beginnen

Ik heb interesse

Brabantse familiebedrijven

Zowel aannemersbedrijf van Wijlen als JvESCH zijn gevestigd in Noord Brabant waarin zij hoofdzakelijk opereren. Een korte kennismaking:

JvESCH

Ons familiebedrijf is al ruim 50 jaar, met veel succes en trots, actief binnen de sector Groen, Bomen, Sport, Infra, Sloop, Sanering en Grond- en Reststoffen. Wij zijn een sociale partner, beschikken over ruim 120 intern en extern opgeleide vakmensen en over een uitgebreid en uiterst modern machinepark waardoor wij in staat zijn om op een duurzame en initiatiefrijke manier maatschappelijk te ondernemen. Wij verzorgen de buitenruimte integraal. Van ontwerp tot uitvoering en onderhoud.

Meer over ons: JvESCH.nl

Van Wijlen

Aannemersbedrijf Van Wijlen is al 80 jaar de specialist en betrokken partner in infra, milieu, sport en groen. Met roots in de cultuurtechniek, aanleg van wegen en infra plus een schat aan ervaring bent u altijd verzekerd van het beste resultaat. Wij voeren alle activiteiten uit in eigen beheer op het gebied van grondwerk, saneringen, bestratingen en cultuurtechniek. Onze werkwijze kenmerkt zich als gemotiveerd, duurzaam, betrouwbaar, sociaal en maatschappelijk betrokken.

Meer over ons: vanwijlen.eu